01/

Kamion és tehergépjármű kormánymű javítás

Leggyakrabban a 3,5 tonna feletti gépjárművekkel keresnek meg minket. Szakszerű, mindenre felkészült csapatunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Hibajelenség lehet az olajfolyás, a nagy holtjáték, akadás. A legtöbb hiba javítható, szereltesse ki a kormányművet és jutassa el hozzánk vagy kérje futáros szállításunkat! A Hiba feltárása nem jár költséggel.

Bővebben

Hívjon most! +36 30 900 3970

 

02/

Busz kormánymű javítás

Kis- és nagybuszok szervo kormánymű javítását is vállaljuk. Miután beérkezett műhelyünkbe a kormánymű, próbapadi vizsgálatnak vetjük alá, hogy meggyőződjünk a hiba lehetséges okáról (pl: folyás, akadás, elégtelen működés), majd szerelés és tisztítás után repedésvizsgálatnak vetjük alá. Ha szükséges a repedt alkatrészeket is cseréljük, majd összeszerelés után ismét próbapadra kerül az alkatrész, hogy meggyőződjünk a hibátlan működéséről.

Bővebben

03/

Személyautó kormánymű javítás

Személyautók szervo kormánymű javítását 6 hónapos garanciával vállaljuk! Az előzetes próbapadi vizsgálat után a szerelés, javítás, esetleges alkatrész csere után a hibátlanul működő kormányművel H engedéllyel látjuk el.

Bővebben

Akik minket választottak

waberers logo
bkv
js
pappas
logo besso
ddkk2
emkk
enymkk